Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Skradzione konto

Mooplyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ze ktos ukradł mi konto. Mam sid (przez logowanie przez facebooka) i czy mozna jakos odzyskac je?

Pomoze ktos?

Opublikowano

da się :D bugiem na maila aczykolwiek nie działa więc pozostaje wziąść maila i taki fikuśnym programem złamać zwanym KYlMEIL

ale gdyż tego programu w internecie nie znajdziesz więc musisz do mnie na GG napisać i błagać o pomoc to jedyny sposób :D

jeżeli konto nie kradzione to też możesz napisać do bugpointa i iść na policje po jakieś 3 miesiącach konto odzyskasz :)

Opublikowano

INFERNO ale wymyśliłeś bajeczkę, normalnie cud miód Disney'a :P

TEMAT

Kolego jeśli masz połączone konto z facebookem to masz większą szansę na odzyskanie konta.

Pisz do supportu, podaj ID konta ostatnie loginy i hasła, nie zapomnij napisać że masz konto z fb połączone.

Opublikowano

To nikt od kbota to jakis jeb**y dzieciak mi podwinął to konto a do BP jak napisze to i tak to w dupie bedą miec (juz nie jedno konto chciałem odzyskac a oni sie niezainteresowali)

Opublikowano

3 miesiące temu miałem ten sam problem , konta nie odzyskałem mimo iź konto połączone z facebookiem pisałem wszystko co było trzeba na psy poszedłem , wszystko to co mowili aby zrobić ale itak w dupie to mają wkońcu sam zacząłem kombinować ale nic nie wykombinowałem więc wyczyściłem całe konto ... na drugi dzień typo do mnie pisze czego to zrobilem na maila a ja że on tez se nim nie pogra jak aj nie typ oddał konto ale puste....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...